2011. április 11., hétfő

Black Box a dizájnerek legújabb feneketlen tárháza

 
Black Box  / Irányi utca 18.

A Black Box nem akarja definiálni magát, ahogy a neve is kifejezi, bármi lehet benne. Szeretnénk újat, egyedit, mást nyújtani, mint ami a megszokott, mind magyar, mind külföldi tervezőktől és designerektől. Persze az elején vagyunk még, de ebben biztosak vagyunk – mondja Iványi Péter, az üzlet egyik tulajdonosa és egyben üzletvezetője.

A kínálatunk minden héten változik, attól függően, hogy mit találunk izgalmasnak. Nem gondolkozunk nagy szériában, van amiből csak egy darab van/lesz az üzletben. Azt szeretnénk, ha valaki bejön hozzánk, függetlenül attól, hogy vásárol-e vagy sem, találjon valami inspirálót vagy érdekeset nálunk – mondja Iványi Orsolya, az üzlet másik tulajdonosa és egyben kommunikációs felelőse.

Az Imogen 2. kollekciója kizárólag a Black Boxban kapható – mondja Bajcsai Viki, a márka tervezője, egyben az Black Box üzletvezető helyettese. Az Imogen az egyik kiemelt márkánk lesz és nemcsak a megszokott szezonális kollekció lesz a kínálatunkban, hanem minden héten újabb és újabb darabokkal jövök majd elő.

Számos magyar tervező darabjai lesznek megtalálhatóak nálunk, így például Lakatos Sándor, Ahn Tuan, Szép Szidónia, KEPP Showroom, Mrs. Herskin, Bálint Sára, Suck Right, Takács Judit. Szeretném kiemelni 8frlhnfzaoeasl8 nevű tervezőnket, aki egyedi darabokkal képviselteti magát az üzletben, és ő az elkövetője a teljesen egyedi stílusú falmintánknak is. És természetesen várjuk azokat a tervezőket, akik úgy érzik, hogy szeretnék alkotásaikat nálunk látni – mondja Iványi Péter.

A Black Box mini-showroomként is kíván működni, például a Londonban élő tervező, Sian Zeng magyarországi kizárólagos forgalmazója és egyben PR ügynöksége is lesz a jövőben – mondja Iványi Orsolya. Folyamatosan tárgyalunk külföldi tervezőkkel és márkákkal, az üzletben már most is kaphatóak a francia Lick My Legs pólói. És természetesen hamarosan megjelenünk a Black Box saját kollekciójával is.
Tervezőink
Kontakt
Sajtó: Iványi Orsolya, ivanyiorsolya@gmail.com, + 36 30 630 64 19
Üzlet: Iványi Péter, ivanyipeter@gmail.com, +36 30 414 89 79
Facebook: Black Box Concept Store (http://www.facebook.com/blackboxstore)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése